loading... loading... 365
NO REASONS FOR SEASONS!
We refresh your world every day, everywhere and every time
Jaguar 365 biedt iedere dag de beste kwaliteit ongeacht het seizoen. Jaguar is een toonaangevend merk voor groente en fruit uit de hele wereld. Wij zijn uw supply chain manager met een onderscheidend aanbod en geperfectioneerde dienstverlening.
Jaguar ontwikkelt concepten die het hele jaar door de beste kwaliteit leveren. Wij bieden category management, sourcing solutions, speciale verpakkingen, logistieke diensten, opslag en kwaliteitsmanagement.
JAGUAR365
Quality, sourcing, service
Everyday Everywhere Everytime
JAGUAR365
IEDERE DAG DE BESTE KWALITEIT!
Eén soort kwaliteit

KWALITEIT:
iedere dag de beste kwaliteit!

Door samenwerking met specialisten creëren we programma's gebaseerd op onze eigen strenge kwaliteitsspecificaties. Jaarrond worden deze gecontroleerd en gewaarborgd de hele keten door. Maar kwaliteit betekent meer voor ons. Ons supply chain management heeft ook aandacht voor een beter milieu, duurzaamheid en ethiek volgens de hoogste standaarden.

Alleen de beste kwaliteit. Oogst na oogst.
Met Jaguar 365!

JAGUAR365
OVERAL DE BESTE BRONNEN!
Sourcing is ons specialisme...

SOURCING:
overal de beste bronnen!

We sourcen vraaggestuurd tegen redelijke prijzen en zijn continue op zoek naar innovatie en nieuwe kansen. We bouwen aan hechte en langdurige relaties met onze leveranciers, blijven nieuwe teeltgebieden ontdekken en zijn van begin tot eind betrokken bij het productieproces. Zo blijven onze producten altijd voldoen aan de eisen en wensen van de klant.

Zomerfruit 365 dagen per jaar.
Met Jaguar 365!

JAGUAR365
ALTIJD DE BESTE SERVICE!
Toegewijd op alle gebieden...

SERVICE:
altijd de beste service!

Ons doel is 100% tevredenheid van klanten, leveranciers en onze eigen werknemers. Jaguar heeft de meest betrokken mensen op ieder gebied binnen het proces - van cultivatie tot betrouwbaar relatiebeheer. We verlenen onze diensten met kennis, passie en een lach.

Ons team is beschikbaar 7 dagen per week,
24 uur per dag. Altijd... Jaguar 365!

JAGUAR365
NO REASONS FOR SEASONS!